5 enklaste sätten att tjäna pengar hemifrån

De 5 enklaste sätten att tjäna pengar hemifrån kräver att vi använder internet. Samtliga har också affiliate marknadsföring gemensamt. Kortfattat så är affiliate marknadsföring möjligheten att rekommendera en produkter och få provision när någon köper det vi har rekommenderat. Jag kommer skriva utförliga poster på denna sida om detta. Detta är bara en VÄLDIGT kortfattad överblick.

1. Skapa enkla bloggar om smala ämnen.
Det absolut enklaste sättet att tjäna mycket pengar online, är att bygga enkla bloggar med hjälp av wordpress. Dessa bloggar ska vara dedikerade ett enda ämne. Det kan vara om en hobby eller ett intresse, eller kanske ett problem som många människor tampas med. På din blogg så kan du sedan placera banners och länkar till sidor som säljer saker som har med ämnet du valt att skriva om att göra. Om någon klickar på en banner eller länk så får du pengar. Gör du dessa sidor på engelska så tjänar du otroligt mycket mera pengar. Om du jobbar på engelska så når du hela världen och därmed väldigt många fler människor. Google Sniper är en omfattande (men enkel, steg-för-steg) kurs på engelska som förklarar exakt hur man gör för att tjäna väldigt mycket pengar på detta sätt. Det var den första kursen jag tog, och den första bloggen jag gjorde efteråt drar fortfarande in mellan 3000:- och 5000:- varje månad (jag kommer göra ytterligare inlägg på denna sida angående detta). Kursen har dessutom nyligen blivit uppdaterad för 2015.

2. Marknadsför produkter genom att göra youtube videos.
Om du inte orkar bygga bloggar just nu så kan du börja med att spela in små filmer med din webkamera och där rekommendera någon hemsida eller produkt. Under din youtube video så kan du lägga en affiliate länk som gör att du får betalt när någon köper det du rekommenderar. Även här blir det mera pengar om du gör dom på engelska. Om du inte vill göra videon själv så finns det amerikaner som gärna gör dom åt dig för $5 på Fiverr. Sök bara efter “Video testimonial”.

3. Betalda marknadsundersökningar.
Detta måste vara det enklaste sättet av dom alla, men kommer först på plats tre för att det ger minst med pengar och kräver att du “jobbar” det vill säga gör själva undersökningarna. Här finns några.

4. Öppna en webshop med dropshipping.
Att öppna en egen webshop kräver ganska mycket jobb men kan också bli väldigt lönsamt. Jag rekommenderar att man börjar med dropshipping. Dropshipping innebär att du kan öppna en gratis webshop (till exempel här) och sälja produkter från en leverantör. Du sätter priserna själv och när någon köper från din sida tar du dom pengarna och köper produkten hos leverantören som sedan skickar varan direkt till din kund. Detta innebär att du inte behöver ha något lager själv eller investera några pengar. Det svåra är att hitta leverantörer som erbjuder dropshipping, men här finns ett stort register med kända märken.

5. Skriv en e-bok och sälj.
Detta sätt kräver ganska mycket jobb och har man otur så ger det inte så mycket pengar heller. Om du har lätt för att skriva (återigen helst på engelska) så är det dock väldigt roligt att skriva en e-bok. Det mest lönsamma är att skriva en självhjälpsbok om något du är bra på eller en hobby du kan väldigt mycket om (som exempelvis “Hur man bygger en veranda” eller “Bli av med din flygrädsla”) Det finns många sidor där du kan publicera och sälja dina böcker när dom är klara.

Sammanfattning.
Om du är i behov av extra pengar snabbt (några tusenlappar) så rekommenderar jag att du gör betalda marknadsundersökningar. Det går fort och betalar ganska bra. Om du vill satsa lite mera långsiktigt så är det absolut enklaste och bästa sättet att bygga enkla små bloggar runt specifika ämnen och sedan placera relevanta banners där.

Lycka till och på återseende!

// Robert

Leave a Comment.