E-postmarknadsföring – Skaffa en e-postlista

Ok, på engelska säger man “The money is in the list”, och visst är det så. Om man har en e-postlista med många människor så kan man tjäna väldigt mycket pengar.

Du har säker sett hundratals olika “opt-in” boxar på alla möjliga webbplatser, både på svenska och engelska. Du kanske till och med har skrivit i din e-postadress i någon av dom? Kanske för att få ett nyhetsbrev eller en gratis e-bok?

Ett exempel på hur en "opt-in" box kan se ut.

Ett exempel på hur en “opt-in” box kan se ut.

Vad är då mening med detta? Varför ger man bort en e-bok eller videokurs helt gratis?
Därför att man i utbyte får ditt namn och din e-postadress. Tanken är sedan att man fortsätter att skicka e-postmeddelanden till dig där man säljer saker. Det är lättare att sälja till någon som visat intresse för det man erbjuder och man kan försöka sälja saker gång på gång (tills användaren väljer att gå ur listan, annars kallas det spam).

Patric Chan är e-postmarknadsföringens gudfader. Han har tjänat många miljoner dollar på detta sätt under många år. Han har nu skapat ett program där du kan kopiera hela hans arbetssätt utan att behöva göra någonting själv. Läs mer här.

Fördelarna med detta program är MÅNGA.
– Du slipper skapa en e-bok att ge bort gratis (Patric ger dig faktiskt en färdig hemsida där du kan ge bort flera olika saker han skapat åt dig).
– Du slipper skapa en hemsida.
– Du slipper skaffa en auto responder som skickar e-postmeddelanden åt dig.
– Du slipper skriva intressanta och säljande e-postmeddelanden.
– Du slipper hitta olika erbjudanden att försöka sälja till din lista.

Det enklaste är om du börjar med att titta på denna video där Patric själv förklarar hur allt fungerar. Titta på hela filmen så du får helhetsbilden av hur allt fungerar.

Om du har koll på allt detta redan så tycker jag du ska börja bygga din lista redan idag. Ett mer beprövat sätt att tjäna pengar hemifrån finns nästan inte.

Hörs snart igen!

Leave a Comment.